Top
Få nyheter og inspirasjon tilsendt på e-post.

10 Tips til et vellykket utdrikningslag

DENNE ARTIKKELEN INNEHOLDER ANNONSELENKER

Ett vellykket utdrikningslag trenger ikke å være at bruden skal gjøre masse ubehagelige ting og samtidig drikke mye alkohol. De senere årene har det blitt populært med jente utdrikningslag hvor de skjemmer seg bort med hyggelige aktiviteter. Slik at denne dagen blir ett godt og positivt minne for resten av livet. Ett godt tips til utdrikningslag for henne må være og satse på aktiviteter som gjør dette.. Dette er våre 10 tips til et vellykket utdrikningslag.

10 tips til et vellykket utdrikningslag

01. Start planleggingen så tidlig som mulig.

Husk og være tidlig ute med planlegging av utdrikningslag, de mest populære aktivitetene blir fort booket opp på de mest populære datoene. Mai og spesielt juni er høysesong for utdrikningslag og det blir fort trangt om plassen i denne perioden. Med god tid får man til det meste og slipper å ty til andrevalg og nødløsninger. Tid er også penger i sammenhenger som dette. Jo tidligere man booker lokaler, billetter, bord, happenings og bestiller ting online, jo rimeligere blir det. Og det betyr at man kan finne på mer morro sammen. Vi synes at planleggingen er utrolig morsomt og en del av morroa. Det er forloveren / forloverne som planlegger utdrikningslaget, men det er mer og mer vanlig at bruden er 100 % med i planleggingen og tar beslutningene. Denne planleggeren kan man få kjøpt på ETSY her.

02. Spør hva bruden har lyst til å gjøre.

Hvis det planlegges et overraskelses utdrikningslag så skal jo mye holdes hemmelig for bruden, men få en liste over hvilke venninner/venner hun vil invitere. Det er viktig å spørre henne om hva hun ønsker seg for denne dagen, tidlig i planleggingsfasen. Det er ikke meningen at hun skal grue seg til en dag som bare skal være positiv. Derfor er det viktig at hun presiserer hva hun absolutt ikke vil. Bruden skal hedres, ikke dummes ut. Det er helt greit å gi bruden morsomme utfordringer, men pass på at dere ikke beveger dere utenfor av komfortsonen til bruden. Det skal også være gøy for bruden!

03. Lag et budsjett

Lag et budsjett dere alle kan leve med. Husk at bruden skal ikke ha noen utgifter til denne dagen. Velg en person som skal håndtere innbetalinger. Vipps er perfekt å bruke!

04. Matchende bachelorette T-shirts

Å bruke matchende t-skjorter til utdrikningslaget er blitt en stor trend de siste årene og er utrolig morsomt! En hvit BRIDE t-skjorte til bruden og fargerike t-skjorter til resten av utdrikkingslaget. Alle bør ha på seg ivertfall en effekt som markerer at de tilhører det samme laget. Bestill online i god tid. Husk å be alle om størrelse! Det finnes an mengde flotte antrekk som den vordende bruden med fordel kan kles opp i.

05. Morsomme leker

Leker på utdrikningslaget er utrolig gøy! Det skaper så utrolig god steming og er underholdende i seg selv. På Etsy.com finner man massevis av billige printbare games. Det er super enkelt. Legg produktet i handlekurven, kjøp, last ned og print ut hjemme på A4 ark. Lekene på bildet kan kjøpes her.

06. Ta bilder!

Ta massevis av bilder under hele dagen og lag et fotoalbum på feks facebook eller bestill en fotobok online. Bilder er minner å ta vare på fra en dag som dette. De er fantastiske å ha for den kommende bruden og dere. Lei eller lag en Photo booth. Det ser lekker ut som dekor og gir fantastiske bilder til albumet. Lei en blomstervegg her!

Dette morsomme Photo Booth settet finner du på Etsy her.

07. God Mat og drikke

Mat og drikke gjennom dagen er viktig og bruden har gjerne sine preferanser på dette. Bestill og planlegg maten i god tid. Kanskje dere skal lage en rett hver? Eller bestille koldtbord. Mange spiser ute på et rimelig sted, feks en pizzeria. Husk og legg det med i planleggingen for dagen. Det er viktig å tilpasse alkohol nivået etter hvilke aktiviteter dere skal på. Sjekk at arrangører tillater at man har drukket alkohol. Husk og drikke rikelig med vann utover dagen innimellom alkoholen.

08. Dekor og annet festutstyr

Mens du fortsatt er på planleggings stadiet så er det greit og tenke på de små detaljene som betyr mye for mange jenter. Dekor, blomster og rekvisita til utdrikningslaget er ofte de små detaljene som setter ett extra godt preg på dagen.

Disse nydelige Bride to be båndene finner du på Etsy her.

09. Goodie bags til alle

Goodie bags er en fin ide og gi til alle når de møtes, den kan inneholde små praktiske ting som man kan bruke utover dagen. Det trenger bare være en liten papirpose og den kan inneholde ting som:

Små flasker alkohol, Våtservietter, Penn og papir/om dette trengs for aktiviteter til senere på dagen. Billetter til noen av dagens aktiviteter, frekke små gaver osv, her er det bare fantasien som setter grensene. Gi gjerne en forklaring til de forskjellige tingene etter at posene er levert ut, og ønsk alle velkommen med en skål med en av flaskene i posen.

Vi elsker dette utdrikningslag survival settet fra DiceCubeCo.

10. Gaver

Be alle de inviterte gjestene om og ta med seg en gave som symboliserer en episode i livet til bruden. Når gaven overrekkes kan den som gir fortelle historien. Dette er også en fin måte for alle deltagerene i utdrikningslaget til og bli bedre kjent med hverandre.

Dette Fashion kruset finner du på ETSY her.

Ett vellykket utdrikningslag trenger ikke å være at bruden skal gjøre masse ubehagelige ting og samtidig drikke mye alkohol. De senere årene har det blitt populært med jente utdrikningslag hvor de skjemmer seg bort med hyggelige aktiviteter. Slik at denne dagen blir ett godt og positivt minne for resten av livet. Ett godt tips til utdrikningslag for henne må være og satse på aktiviteter som gjør dette.. Dette er våre 10 tips til et vellykket utdrikningslag.

Utleie til alle anledninger